Wat is Self-Storage

Wat is self-storage?

Het idee voor self-storage komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en het maakte er daar ongeveer 30 jaar geleden al een grote opmars. In de jaren ’90 werd het geintroduceerd in Europa en de markt groeit hier nog sterk. Self-storage biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om tijdelijk een opslagruimte te huren op basis van de opslagbehoefte van de klant. Doordat een klant de opslagruimte tijdelijk kan huren, betaalt deze alleen op het moment dat de opslagruimte echt nodig is en omdat bijna elke gewenste grootte opslagruimte gehuurd kan worden betaald de klant daarnaast nooit te veel.

Omdat er altijd een opslagruimte gekozen kan worden naar de behoefte van de klant, kan men ook praktisch alles opslaan, of het nu kort, lang, breed of hoog is. Men kan de opslag gebruiken voor een complete inboedel, of slechts voor enkele dozen met archiefmateriaal.

Wat is Self-Storage

Wat heeft Self-Storage mij te bieden?

Self-Storage biedt klanten vrijheid. Door ruime openingstijden kunnen klanten bij hun goederen wanneer zij dat willen en zijn niet afhankelijk van aanwezigheid van iemand in de self-storage faciliteit.

Met uw eigen toegangscode en sleutel kun je de opslagruimte beschouwen als je eigen garagebox waar je spullen kwijt kunt; alleen met het voordeel dat je wanneer je geen ruimte meer nodig heeft je ook niet meer hoeft te betalen.

Self-Storage biedt klanten veiligheid. Wanneer u opslagruimte huurt bij een self-storage bedrijf wilt u er zeker van zijn dat uw goederen er veilig zijn opgeborgen. Het zijn immers goederen die een hoge materiele of emotionele waarde vertegenwoordigen. Daarom wordt hier ook veel energie in gestoken om te zorgen dat uw spullen veilig zijn. Zo is er actieve toegangscontrole om alleen bevoegden toe te laten tot het pand en heeft alleen u een sleutel tot uw opslagruimte. Maar veiligheid gaat verder.

Ook brandveiligheid behoort hier toe en self-storage bedrijven nemen dan ook de maatregelen die noodzakelijk zijn om het risico op brand te minimaliseren.

Self-Storage biedt klanten gemak. Klanten die een opslagruimte huren bij een self-storage bedrijf stellen verschillende transportmiddelen ter beschikking om de klant zo min mogelijk zelf zware goederen te laten tillen. De laatste jaren is er een gigantische groei geweest van Self-Storage faciliteiten.

In 2002 is de NSSA opgericht. Dit is de Nederlandse branchevereniging voor mini-opslag. De NSSA zorgt voor de bewaking van kwaliteit.

Wat heeft Self-Storage mij te bieden

Al onze klanten kunnen te allen tijden van onderstaande aanbiedingen en services gebruik maken!

Geen inschrijfkosten.
U betaalt geen borg.
De Self-Storage units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 d.m.v. een persoonlijke toegangscode. De stalling is ook tussen 06.00 uur en 23.00 uur toegankelijk.
 Binnenunits units zijn verwarmd en geventileerd.
U kunt binnen laden en lossen.
Elke dag opzegbaar met 14 dagen opzegtermijn.
24 uur per dag maximaal beveiligd d.m.v. camerabewaking en geautomatiseerd toegangssysteem.
 Zowel binnen als buiten units beschikbaar
Gratis en zo vaak als u wilt verhuizen naar ander opslagformaat.

Vraag snel informatie aan, reserveer direct een opslagruimte of bekijk onze prijzen.

Neem contact op


Vaartweg 68
8243 PP Lelystad

06-83334324
06-83334324
info@deopslagconcurrent.nl

Openingstijden


Openingstijden receptie:
Maandag, Woensdag, Vrijdag en Zaterdag 09.00 tot 13.00
Dinsdag, Donderdag en Zondag gesloten.
Openingstijden Self-Storage:
Ma t/m zo van 06.00 tot 23.00
Openingstijden stalling:
Ma t/m zo van 06.00 tot 23.00

Uitstekend
4.7
Gebaseerd op 120 recensies
review us on
Peter de J.
Peter de J.
Goede opslag faciliteit!
Response from the owner: Bedankt 🙏
Gaby van R.
Gaby van R.
Clean en veilig in alle opzichten. Centraal gelegen, geen onverwachte kosten. Sterke dozen bij de receptie te koop voor 3 euro, aanhanger, steekwagentjes, alles wat je nodig hebt is er. Als je in een echtscheiding wat orde in je chaos zoekt 😉.
Response from the owner: Altijd goed om te horen! Leuk 🙂 dank je Gaby
Harry P.
Harry P.
Vriendelijke mensen goede service en niet duur
Response from the owner: Leuk 🙂 dank je wel!
Jeroen W.
Jeroen W.
Wij zijn al jaren klant bij De Opslagconcurrent. Wij zijn erg tevreden over de opslagfaciliteit zelf, de flexibiliteit die het bedrijf ons biedt alsmede de prettige en professionele manier hoe de mensen van het bedrijf de klanten benaderen.Aanbevelingswaardig!
2 2
2 2
Goede service
Aneta V.
Aneta V.
Bardzo pozytywnie. Przemiła obsługa. Duże oraz małe boxy do wynajęcia ceny niskie .bardzo polecam
Diana W.
Diana W.
Super geregeld, heel vriendelijk en meedenkend. Fijn om een rondleiding te krijgen waar alles duidelijk uitgelegd wordt. Mooie opslagruimtes, netjes en gebruiksvriendelijk.Top service.
Response from the owner: Wat een leuke review Diana! Goed om te lezen allemaal en bedankt voor het delen. Hele vriendelijke groeten van De Opslagconcurrent Lelystad
Nico B.
Nico B.
Vriendelijke opslagcapaciteit zeer ruime openingstijden
js_loader

Wilt u een opslagruimte huren in Lelystad?

Neem contact met ons door te bellen naar: 06-83334324 of reserveer direct via ons formulier.