Verpakkingsmateriaal

De Opslagconcurrent is uw specialist in verpakkingsmateriaal.

De Opslagconcurrent is uw specialist in verpakkingsmateriaal

Wij bieden een ruim assortiment aan verpakkingsmateriaal: opslagdozen in verschillende formaten, noppenfolie, tape en verhuisdekens. De Opslagconcurrent biedt u alles wat u nodig heeft om professioneel in te pakken, te transporteren, te stapelen en op te slaan.

Alle onderstaande producten zijn in ruimte voorraad aanwezig in de receptie van De Opslagconcurrent. De receptie is open van ma t/m zo van 09.00 tot 13.00.

Al onze klanten kunnen te allen tijden van onderstaande aanbiedingen en services gebruik maken!

Gratis aanhanger.
Geen inschrijfkosten.
U betaalt geen borg.
De Self-Storage units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 d.m.v. een persoonlijke toegangscode. De stalling is ook tussen 06.00 uur en 23.00 uur toegankelijk.
Alle units zijn verwarmd en geventileerd.
U kunt binnen laden en lossen.
Elke dag opzegbaar met 14 dagen opzegtermijn.
24 uur per dag maximaal beveiligd d.m.v. camerabewaking en geautomatiseerd toegangssysteem.
Goede verzekeringsmogelijkheden.
Gratis en zo vaak als u wilt verhuizen naar ander opslagformaat.

Vraag snel informatie aan, reserveer direct een opslagruimte of bekijk onze prijzen.

Neem contact op


Vaartweg 68
8243 PP Lelystad

0320-411688
06-83334324
info@deopslagconcurrent.nl

Openingstijden


Openingstijden receptie:
Ma t/m za van 09.00 tot 13.00
Di & do van 19.00 tot 21.00
Openingstijden Self-Storage:
Ma t/m zo van 06.00 tot 23.00
Openingstijden stalling:
Ma t/m zo van 06.00 tot 23.00

Ik ben erg tevreden over de dienstverlening en ruimte van de Opslagconcurrent. Heldere voorwaarden, duidelijke en vriendelijke uitleg en goede en nette ruimte. Kortom: een aanrader!
Anne-Marie De Man
Anne-Marie De Man
12:53 14 Oct 19
Supervriendelijke mensen! Fijne opslagruimte. Goed en droog in kunnen laden. Enige minpuntje... geen licht in box. Voor de rest fijn en veilig gevoel.
Ruime schone boxen voor een prima prijs. De opslag is beveiligd met een elektronisch beveiligingssysteem, tevens is het terrein voorzien van camera's een prettig en veilig idee. De beheerder is behulpzaam en denkt graag mee in oplossingen ook bij lastigere vraagstukken of vraagstukken die afwijken van de norm/regel. Ik maak al jaren tevreden gebruik van de diensten van De Opslagconcurrent.
Emiel
Emiel
20:18 07 Oct 19
Ik had met spoed een opslagruimte nodig, via bekenden kwam ik terecht bij De Opslagconcurrent. Ik werd daar vriendelijk ontvangen door Michel en hij heeft voor mij snel een opslagruimte én een aanhanger geregeld 🙂 Verder is daar alles top, ik ben super tevreden, zeker een aanrader! 👍🏽
Carlo Gomes Fortes
Carlo Gomes Fortes
18:52 24 Sep 19
Ik zocht opslag ruimte en kwamen terrecht bij de opslagconcurrent.Werden vriendelijk te woord gestaan, kregen goede uitleg en rondleiding.Zag er allemaal schoon en netjes uit en een super service.Ben heel erg tevreden.
Chantal Schraven
Chantal Schraven
20:11 20 Sep 19
Ik ben erg tevreden met de opslagbox bij de opslagconcurrent. Perfecte service en Michel heeft mij echt correct op de hoogte gehouden over de beschikbaarheid! Ik heb een prima rondleiding gehad van Michel en een heldere en duidelijke uitleg.. Heel fijn! De boxen zien er schoon en netjes uit en prijs is prima! Kortom: ik raad zeker aan om hier je opslag box te huren!
Unbound Hoonhout
Unbound Hoonhout
18:24 13 Sep 19
Mooie opslagruimtes, goed toegankelijk en vriendelijk personeel.
Axel Visser
Axel Visser
17:55 29 Aug 19
Vriendelijke ontvangst, schoon pand en heerlijke koffie!
Samanta van Zanten
Samanta van Zanten
13:08 23 Aug 19
Mooie locatie. Goed bereikbaar. Diverse hulpmiddelen gratis ter plaatse (karren etc)
HJA Mulder
HJA Mulder
09:12 06 Aug 19
Een jaar een box van 18m2 gehuurd. Een goede service en vriendelijke medewerkers. De boxen zijn ruim en het hele gebouw is netjes en verzorgd. Een aanrader en zeker 5 sterren waard.
ferdi wind
ferdi wind
18:17 17 Jul 19
Een jaar een box van 18m2 gehuurd. Een goede service en vriendelijke medewerkers. De boxen zijn ruim en het hele gebouw is netjes en verzorgd. Een aanrader en zeker 5 sterren waard.
ferdi wind
ferdi wind
18:17 17 Jul 19
Bij aankomst werd ik super goed ontvangen, dus ik had gelijk een goede indruk van dit bedrijf. De opslagruimtes zijn super, veruit de beste die ik tot nu toe heb gezien. Als je een opslagruimte zoekt is dit bedrijf zeker een aanrader!
Elena
Elena
12:49 12 Jul 19
Bij aankomst werd ik super goed ontvangen, dus ik had gelijk een goede indruk van dit bedrijf. De opslagruimtes zijn super, veruit de beste die ik tot nu toe heb gezien. Als je een opslagruimte zoekt is dit bedrijf zeker een aanrader!
Elena
Elena
12:49 12 Jul 19
Ik ben erg tevreden met de opslagbox bij de opslagconcurrent. Hele fijne service van begin tot eind! Michel was heel behulpzaam met de rondleiding en gaf een heldere en duidelijke uitleg. Hij denkt met je mee en houdt je op de hoogte. Heel fijn! De boxen zien er daarnaast schoon en netjes uit. Kortom: ik raad zeker aan om hier je opslag box te huren!
Sarina Bousche
Sarina Bousche
11:51 26 Jun 19
Bij het het huren van de loods werd alles duidelijk uitgelegd omtrent de procedures. Bij het verhuizen van de spullen heb ik dankbaar gebruik kunnen maken van de gratis aanhanger van De Opslagconcurrent. Prima service!
Mick van Leeuwen
Mick van Leeuwen
11:47 24 Jun 19
Een week geleden een opslagruimte bij Opslagconcurrent gehuurd.Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door Michel die mij eerst een rondleiding door het gebouw gaf en alle mogelijkheden uitlegde.Het gebouw is zeer overzichtelijk en schoon. Er zijn twee overdekte losplaatsen en goederenliften.Ook zijn er transportkarren en een pompwagen beschikbaar.Er zijn voor de huurders twee (dichte)aanhangwagens beschikbaar.Kortom: supergeregeld en een aanrader!
BJ Logtenberg
BJ Logtenberg
16:15 22 Apr 19
Top service. Zeer nette prijs/m3 verhouding in vergelijking met andere opslag. Nette aanhangers en goedkoop een extra dag te huren. 2 ruime liften aanwezig evenals een laadkar om je spullen sneller te verplaatsen. Mocht je vragen hebben of er is iets(in mijn geval code vergeten) staan ze je snel te woord. Ik zeg huur hier je perfecte formaat opslagruimte tegen een net tarief.
Michelle Jonk
Michelle Jonk
19:44 11 Apr 19
Na een rondleiding en een duidelijke uitleg, hier super geslaagd! Nette schone ruimtes en vriendelijke mensen, ik ben er super blij mee!
Mandy Goezinne
Mandy Goezinne
16:09 12 Mar 19
prima bedrijf heel vriendelijk ,schone opslagplaats .deze ondenemer weet hoe hij de klant moet helpen en heeft het heel goed voor elkaar ,een heuse aanrader
Robert Woudsma
Robert Woudsma
07:14 20 Feb 19
Fijne opslag en zeker aan te bevelen: Ruime toegangstijden. Gebouw is modern, netjes en verzorgd. Twee liften zijn ook heel fijn voor als er 1 druk is. De prijs is goed. Mogelijkheid tot gratis aanhanger is top. Niks te klagen dus. Leuk om te zien dat een lokale ondernemer zijn zaken zo goed op orde heeft.
sten k
sten k
14:32 15 Feb 19
Wij huren een mooie grote unit, voor een mooie prijs. De service is zeer goed en de medewerkers erg mee denkend. Alles is bespreekbaar. Voor ons zeker 5 sterren waard!
Sharina
Sharina
10:13 01 Feb 19
Unit van 14 m3 gehuurd en ben tot nu toe zeer tevreden over de gang van zaken. Alles ziet er mooi en verzorgd uit met duidelijk een goed oog op veiligheid en energie besparing. Op basis van vele vergelijkingen is De Opslagconcurrent de beste keus.
Martijn Hogerheijde
Martijn Hogerheijde
12:43 31 Jan 19

Wilt u een opslagruimte huren in Lelystad?

Neem contact met ons door te bellen naar: 0320-411688 of reserveer direct via ons formulier.