Veelgestelde vragen

Neemt u een kijkje in de veelgestelde vragen en misschien staat het antwoord op uw vraag ertussen. Staat u vraag er niet tussen? Bel of mail ons gerust.

 • Waar en hoe moet ik beginnen?

Gebruik onze virtuele rondleiding (homepage–>extra) en neem een kijkje hoe de vestiging eruit ziet en hoe alles in zijn werk gaat. Vervolgens kunt u d.m.v. de ruimtecalculator uitrekenen welke maat opslagruimte u nodig heeft. Deze ruimte kunt u dan reserveren voor de dag dat u hem nodig zult gaan hebben. Wij zullen de reservering bevestigen en zorgen dat deze ruimte voor u beschikbaar blijft. Vervolgens maken wij met u een afspraak om de ruimte te bezichtigen en om het papierwerk in orde te maken.

 • Hoe lang van tevoren moet ik mijn huur opzeggen?

U kunt elke dag  de huur opzeggen. Er geldt wel een opzegtermijn van 14 dagen. Overigens hoeft u alleen voor de dagen te betalen die u gebruikt. Eventueel teveel betaalde huur wordt terug gestort. 

 • Hoe moet ik opzeggen?

U kunt opzeggen d.m.v. het invullen van het opzegformulier in de receptie. Maar u kunt ook een email of brief sturen bijvoorbeeld. Vraag altijd om een bevestiging. Zie contactgegevens onder het kopje contact op de homepage. Het kan niet telefonisch.

 • Hoe lang kan ik de opslagruimte huren?

Hier is geen tijd aan gebonden. Zonder opzegging zal de huurperiode gewoon doorlopen en blijven uw goederen veilig, droog en geconditioneerd in de opslagruimte staan. Het stopt pas als u zelf opzegt.

 • Hoe snel kan ik gebruik maken van jullie opslag mogelijkheden?

Bij aanvraag kunt u nog diezelfde dag gebruik maken van de door u gehuurde opslagruimte. Uw aanvraag neemt slechts een paar minuten in beslag. Zorg ervoor dat u een legitimatiebewijs meeneemt. Bent u zakelijk huurder? Neem dan ook een uittreksel van de Kamer van Koophandel mee.

 • Wanneer heb ik toegang tot mijn opslagruimte?

Het Self-Storage gedeelte heeft toegang 7 dagen per week van 06.00 tot 23.00. Het stalling gedeelte heeft toegang 7 dagen per week 24 uur per dag.

 • Wat is het verschil tussen openingstijden en toegangstijden?

Tijdens toegangstijden kunt u uw toegangscode gebruiken om bij uw opslagruimte te komen. Tijdens openingstijden van ons kantoor staat uw vestigingsmanager klaar om u persoonlijk te helpen, bijvoorbeeld om vragen te beantwoorden, inpakmaterialen te verkopen, betalingen in ontvangst te nemen, etc.

 • Heeft De Opslagconcurrent toegang tot mijn opslagruimte?

De Opslagconcurrent heeft geen toegang tot uw opslagruimte. Bij het huren van een opslagruimte koopt u eenmalig een eigen cilinderslot welke gemaakt is om de opslagruimte mee af te sluiten. Het slot blijft uw eigendom en u krijgt er 3 sleutels bij.

 • Waar kan ik laden en lossen?

Bij de opslagconcurrent kunt u met de auto of verhuisbus het pand volledig inrijden. Hier kunt u droog en warm op uw gemak de spullen naar de opslagruimte brengen. Overigens kunt u hiervoor ook gratis gebruik maken van de plattekarren en hondjes die bij de lift staan.

 • Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Om er achter te komen welke maat opslagruimte voor u geschikt is heeft u 2 mogelijkheden. U kunt wanneer u wilt tijdens kantoortijden bij ons langskomen en vragen om een geheel vrijblijvende rondleiding. De vestigingsmanager zal u dan uitgebreid uitleggen hoe alles in zijn werk gaat en samen met u de opslagruimtes gaan bekijken. Ook kunt u op de website onder het kopje “extra” de ruimtecalculator invullen. Hierdoor geeft de rekenmachine zelf aan welke ruimte geschikt is voor u.

 • Zijn mijn goederen verzekerd?

De Opslagconcurrent heeft als beleid dat alle opgeslagen goederen verzekerd moeten zijn. Hiervoor kunt u bij ons een speciale Self-Storage verzekering afsluiten. Met deze verzekering bent u verzekerd tegen alles wat er maar kan gebeuren. De kosten voor deze verzekering zijn afhankelijk van het door u gewenste verzekerde bedrag. Wilt u bijvoorbeeld een dekking van €2.500,– dan kost dit €3,95 per maand. €5000,– dekking kost €5,95. €7.500 dekking kost €7,95 per maand etc. Voor meer informatie neemt u aub contact op met de vestigingsmanager.

 • Wat heeft u nodig aan documentatie als ik een opslagruimte wil huren?

Particulieren klanten hebben legitimatie nodig. En zakelijke klanten legitimatie en een uittreksel KvK.

 • Heeft u plattekarren of trolleys die ik kan gebruiken voor het laden en lossen van mijn spullen?

Ja. Als klant van De Opslagconcurrent mag u kosteloos gebruikmaken van onze plattekarren en trolleys. Ook beschikken wij over een paletwagen en meerdere hondjes.

 • Moet ik persoonlijk langs komen om te huren of kan ik ook bellen?

Bij ons op de website kunt u een ruimte reserveren. Dit betekent dat wij te allen tijden een ruimte voor u beschikbaar houden. Voordat u de ruimte in gebruik kunt nemen vragen wij u eenmalig bij ons langs te komen zodat we de ruimte kunnen laten zien en we hebben u handtekening nodig op het huurcontract.

Al onze klanten kunnen te allen tijden van onderstaande aanbiedingen en services gebruik maken!

Gratis aanhanger.

Geen inschrijfkosten.

U betaalt geen borg.

De Self-Storage units zijn 7 dagen per week toegankelijk van 06.00 tot 23.00 d.m.v. een persoonlijke toegangscode. De stalling is ook tussen 06.00 uur en 23.00 uur toegankelijk.

 Binnenunits units zijn verwarmd en geventileerd.

U kunt binnen laden en lossen.

Elke dag opzegbaar met 14 dagen opzegtermijn.

24 uur per dag maximaal beveiligd d.m.v. camerabewaking en geautomatiseerd toegangssysteem.


 Zowel binnen als buiten units beschikbaar

Gratis en zo vaak als u wilt verhuizen naar ander opslagformaat.

Vraag snel informatie aan, reserveer direct een opslagruimte of bekijk onze prijzen.

Neem contact op


Vaartweg 68
8243 PP Lelystad

06-83334324
06-83334324
info@deopslagconcurrent.nl

Openingstijden


Openingstijden receptie:
Maandag t/m vrijdag 09.30 tot 15.00
Zaterdag 09.30 tot 13.00, Zondag gesloten.
Openingstijden Self-Storage:
Ma t/m zo van 06.00 tot 23.00
Openingstijden stalling:
Ma t/m zo van 06.00 tot 23.00

Erg prettig, efficiënt geholpen. Voelt goed om hier je bezittingen hier op te slaan.
Corine Bood
Corine Bood
11:21 02 Jun 20
Snel geregeld. Mooie boxen.
ramon .
ramon .
08:18 29 May 20
Super mooie goed verzorgde opslag vriendelijke mensen gewoon top !!!!!
Wendy Hogenhout
Wendy Hogenhout
09:33 18 May 20
Kon meteen terecht voor een opslag, vriendelijk personeel, alles ziet er keurig uit. Als het nodig is kom ik zeker terug!
Jaleesa Koers
Jaleesa Koers
17:49 27 Apr 20
Ik hoefde niet lang na te denken om hier een box te huren. Zeer sympathiek personeel en na een persoonlijke rondleiding en een gedegen uitleg van de procedures had ik er direct een goed gevoel over. Alles ziet er keurig netjes uit en de toegang is heel goed geregeld. Geen borg, een opzegtermijn van slechts 2 weken (na de eerste maand) en een gratis aanhanger voor 2 dagen. Ik had geen bedenktijd nodig, dus direct het contract getekend.
Sylvia van den Bronk
Sylvia van den Bronk
12:16 10 Apr 20
Hele goede service. Voordat wij de beslissing hebben gemaakt om een box te huren hebben wij een rondleiding gekregen waarin wij ook advies hebben gekregen over welke ruimte het best bij onze situatie past. Afgelopen weekend hebben wij de eerste spullen gebracht en wat ons opviel is dat de andere huurders zeer behulpzaam en vriendelijk zijn. Wanneer mensen in mijn omgeving opslag ruimte nodig hebben. Dan zou ik ze aanraden om bij de opslagconcurrent te huren.
Judith van Teijlingen
Judith van Teijlingen
15:42 18 Mar 20
Heel vriendelijk en leggen alles netjes uit! Zeker een aanrader!
Naomi Steinfort
Naomi Steinfort
14:16 18 Feb 20
Prima en zonder problemen een paar maanden een box gehuurd. Mocht ik er weer 1 nodig hebben kom ik zeker terug.
Pascal bla
Pascal bla
16:04 20 Dec 19
Ben al een halfjaar een blije klant bij de Opslagconcurrent. Alles is schoon en netjes, inladen en uitladen kan lekker droog binnen en het personeel is erg vriendelijk! Ze zijn ook goed bereikbaar via Whatsapp. Top bedrijf!
Cheyenne Melanie
Cheyenne Melanie
10:57 11 Dec 19
In verband met verhuizing opslag nodig gehad. Boxen zijn ruim en schoon. Bijkomend voordeel is dat je droog kan in- en uitladen en elk gewenst moment bij je spullen kan. Personeel ook heel vriendelijk en staan altijd klaar. Top onderneming en aanrader!
Rasia Kodan
Rasia Kodan
12:02 08 Nov 19
Gekozen voor De Opslagconcurrent omdat de prijzen op de website vermeld staan en ze geen inschrijfkosten of borg vragen. Transparant en prettig bedrijf! Echte lokale ondernemer met hart voor de zaak!
Familie de Weerd
Familie de Weerd
09:45 05 Nov 19
Super mooie ruimtes. Er wordt altijd met je mee gedacht als je meer hebt dan er in één ruimte past. Want Michel heeft ons al een aantal meer dan goed geholpen bij het vinden van de oplossing. Hartelijk dank voor de medewerking. Wij blijven nog even??
Eva van Dooren
Eva van Dooren
19:38 01 Nov 19
In verband met een verhuizing een aantal maanden een kleine opslagbox gehuurd. Mooie schone ruimte waar je meer spullen in kwijt kan dan je denkt.Op elk moment van de dag bereikbaar door de elektronische toegang.Fijn dat je droog kan in- en uitruimen. Aanrader.
Conny Solt, van
Conny Solt, van
17:24 24 Oct 19
Ik ben erg tevreden over de dienstverlening en ruimte van de Opslagconcurrent. Heldere voorwaarden, duidelijke en vriendelijke uitleg en goede en nette ruimte. Kortom: een aanrader!
Anne-Marie De Man
Anne-Marie De Man
12:53 14 Oct 19
Supervriendelijke mensen! Fijne opslagruimte. Goed en droog in kunnen laden. Enige minpuntje... geen licht in box. Voor de rest fijn en veilig gevoel.
Ruime schone boxen voor een prima prijs. De opslag is beveiligd met een elektronisch beveiligingssysteem, tevens is het terrein voorzien van camera's een prettig en veilig idee. De beheerder is behulpzaam en denkt graag mee in oplossingen ook bij lastigere vraagstukken of vraagstukken die afwijken van de norm/regel. Ik maak al jaren tevreden gebruik van de diensten van De Opslagconcurrent.
Emiel
Emiel
20:22 07 Oct 19
Ruime schone boxen voor een prima prijs. De opslag is beveiligd met een elektronisch beveiligingssysteem, tevens is het terrein voorzien van camera's een prettig en veilig idee. De beheerder is behulpzaam en denkt graag mee in oplossingen ook bij lastigere vraagstukken of vraagstukken die afwijken van de norm/regel. Ik maak al jaren tevreden gebruik van de diensten van De Opslagconcurrent.
Emiel
Emiel
20:18 07 Oct 19
Ik had met spoed een opslagruimte nodig, via bekenden kwam ik terecht bij De Opslagconcurrent. Ik werd daar vriendelijk ontvangen door Michel en hij heeft voor mij snel een opslagruimte én een aanhanger geregeld 🙂 Verder is daar alles top, ik ben super tevreden, zeker een aanrader! ??
Carlo Gomes Fortes
Carlo Gomes Fortes
18:52 24 Sep 19
Ik zocht opslag ruimte en kwamen terrecht bij de opslagconcurrent.Werden vriendelijk te woord gestaan, kregen goede uitleg en rondleiding.Zag er allemaal schoon en netjes uit en een super service.Ben heel erg tevreden.
Chantal Schraven
Chantal Schraven
20:11 20 Sep 19
Ik ben erg tevreden met de opslagbox bij de opslagconcurrent. Perfecte service en Michel heeft mij echt correct op de hoogte gehouden over de beschikbaarheid! Ik heb een prima rondleiding gehad van Michel en een heldere en duidelijke uitleg.. Heel fijn! De boxen zien er schoon en netjes uit en prijs is prima! Kortom: ik raad zeker aan om hier je opslag box te huren!
Unbound Hoonhout
Unbound Hoonhout
18:24 13 Sep 19
Mooie opslagruimtes, goed toegankelijk en vriendelijk personeel.
Axel Visser
Axel Visser
17:55 29 Aug 19
Vriendelijke ontvangst, schoon pand en heerlijke koffie!
Samanta van Zanten
Samanta van Zanten
13:08 23 Aug 19
Mooie locatie. Goed bereikbaar. Diverse hulpmiddelen gratis ter plaatse (karren etc)
HJA Mulder
HJA Mulder
09:12 06 Aug 19
Een jaar een box van 18m2 gehuurd. Een goede service en vriendelijke medewerkers. De boxen zijn ruim en het hele gebouw is netjes en verzorgd. Een aanrader en zeker 5 sterren waard.
ferdi wind
ferdi wind
18:17 17 Jul 19
Een jaar een box van 18m2 gehuurd. Een goede service en vriendelijke medewerkers. De boxen zijn ruim en het hele gebouw is netjes en verzorgd. Een aanrader en zeker 5 sterren waard.
ferdi wind
ferdi wind
18:17 17 Jul 19
Bij aankomst werd ik super goed ontvangen, dus ik had gelijk een goede indruk van dit bedrijf. De opslagruimtes zijn super, veruit de beste die ik tot nu toe heb gezien. Als je een opslagruimte zoekt is dit bedrijf zeker een aanrader!
Elena
Elena
12:49 12 Jul 19
Bij aankomst werd ik super goed ontvangen, dus ik had gelijk een goede indruk van dit bedrijf. De opslagruimtes zijn super, veruit de beste die ik tot nu toe heb gezien. Als je een opslagruimte zoekt is dit bedrijf zeker een aanrader!
Elena
Elena
12:49 12 Jul 19
Ik ben erg tevreden met de opslagbox bij de opslagconcurrent. Hele fijne service van begin tot eind! Michel was heel behulpzaam met de rondleiding en gaf een heldere en duidelijke uitleg. Hij denkt met je mee en houdt je op de hoogte. Heel fijn! De boxen zien er daarnaast schoon en netjes uit. Kortom: ik raad zeker aan om hier je opslag box te huren!
Sarina Bousche
Sarina Bousche
11:51 26 Jun 19
Bij het het huren van de loods werd alles duidelijk uitgelegd omtrent de procedures. Bij het verhuizen van de spullen heb ik dankbaar gebruik kunnen maken van de gratis aanhanger van De Opslagconcurrent. Prima service!
Mick van Leeuwen
Mick van Leeuwen
11:47 24 Jun 19
Een week geleden een opslagruimte bij Opslagconcurrent gehuurd.Ik werd zeer vriendelijk ontvangen door Michel die mij eerst een rondleiding door het gebouw gaf en alle mogelijkheden uitlegde.Het gebouw is zeer overzichtelijk en schoon. Er zijn twee overdekte losplaatsen en goederenliften.Ook zijn er transportkarren en een pompwagen beschikbaar.Er zijn voor de huurders twee (dichte)aanhangwagens beschikbaar.Kortom: supergeregeld en een aanrader!
BJ Logtenberg
BJ Logtenberg
16:15 22 Apr 19
Top service. Zeer nette prijs/m3 verhouding in vergelijking met andere opslag. Nette aanhangers en goedkoop een extra dag te huren. 2 ruime liften aanwezig evenals een laadkar om je spullen sneller te verplaatsen. Mocht je vragen hebben of er is iets(in mijn geval code vergeten) staan ze je snel te woord. Ik zeg huur hier je perfecte formaat opslagruimte tegen een net tarief.
Michelle Jonk
Michelle Jonk
19:44 11 Apr 19
Na een rondleiding en een duidelijke uitleg, hier super geslaagd! Nette schone ruimtes en vriendelijke mensen, ik ben er super blij mee!
Mandy Goezinne
Mandy Goezinne
16:09 12 Mar 19
prima bedrijf heel vriendelijk ,schone opslagplaats .deze ondenemer weet hoe hij de klant moet helpen en heeft het heel goed voor elkaar ,een heuse aanrader
Robert Woudsma
Robert Woudsma
07:14 20 Feb 19
Fijne opslag en zeker aan te bevelen: Ruime toegangstijden. Gebouw is modern, netjes en verzorgd. Twee liften zijn ook heel fijn voor als er 1 druk is. De prijs is goed. Mogelijkheid tot gratis aanhanger is top. Niks te klagen dus. Leuk om te zien dat een lokale ondernemer zijn zaken zo goed op orde heeft.
sten k
sten k
14:32 15 Feb 19
Wij huren een mooie grote unit, voor een mooie prijs. De service is zeer goed en de medewerkers erg mee denkend. Alles is bespreekbaar. Voor ons zeker 5 sterren waard!
Sharina
Sharina
10:13 01 Feb 19
Unit van 14 m3 gehuurd en ben tot nu toe zeer tevreden over de gang van zaken. Alles ziet er mooi en verzorgd uit met duidelijk een goed oog op veiligheid en energie besparing. Op basis van vele vergelijkingen is De Opslagconcurrent de beste keus.
Martijn Hogerheijde
Martijn Hogerheijde
12:43 31 Jan 19

Wilt u een opslagruimte huren in Lelystad?

Neem contact met ons door te bellen naar: 06-83334324 of reserveer direct via ons formulier.