Particuliere opslag

 

Slider-homepage_201306_RuimeKeuze

Particuliere opslag bij De Opslagconcurrent

 

Dit kan bijvoorbeeld komen omdat u gaat verbouwen of verhuizen. Maar ook als u seizoen gebonden spullen wil opslaan zoals bijvoorbeeld skispullen, kerstversiering en of andere vakantie spullen. Bij De Opslagconcurrent bepaalt u zelf hoelang u een ruimte huurt, zo kunt u uw opslagruimte ook gebruiken als uw permanente opslagruimte.

U krijgt als u een ruimte huurt bij De Opslagconcurrent een toegangscode waarmee u uzelf toegang kunt verschaffen tot het pand. U heeft 7 dagen in de week van 6 uur ’s morgens tot 23 uur ’s avonds toegang tot het pand en uw opslagruimte. De stalling is overigens 7 dagen per week toegankelijk 24 uur per dag.

De Opslagconcurrent beschikt over een grote diversiteit aan ruimtes. Zo is er altijd wel een opslagruimte die op uw opslagwens aansluit. U huurt al een ruimte van 3m³ en onze grootste ruimtes zijn 66m³.

Een opslagruimte bij De Opslagconcurrent is volledig vorst-, vocht- en stof-vrij. Ook is het gehele pand geconditoneerd zodat de temperatuur nooit onder de 10°c daalt. Uw goederen zijn dus in goede handen bij De Opslagconcurrent.

Foto-frontpage-deopslagconcurrent2

Al onze klanten kunnen te allen tijden van onderstaande aanbiedingen en services gebruik maken!


Vraag snel informatie aan,  reserveer direct een opslagruimte of bekijk onze prijzen.

contactReserverenPrijzen


 

 

 

 

Slider-homepage_201306_GeenBorgInschrijf

Gratis-aanhanger-volledig

 

 

Top